..

 

Федерація роботодавців України створює внутрішню товарну біржу – Дмитро Фірташ

28 бер. 2012

СІМФЕРОПОЛЬ, 28 березня 2012 року. Федерація роботодавців України створює внутрішню товарну біржу, на якій підприємства-учасники зможуть продати свою продукцію. Про це сьогодні заявив Глава Федерації роботодавців України Дмитро Фірташ під час зустрічі з Головою Ради Міністрів Автономної Республіки Крим Анатолієм Могильовим, керівниками і власниками малих і великих підприємств Криму.

«Ми всі щось виробляємо, всі щось купуємо. Сьогодні у нас є ідея – створити всередині Федерації роботодавців свою біржу. Ми повинні створити внутрішній ринок, на якому зможемо продавати один одному свою продукцію. Хтось шиє одяг, хтось виробляє продукти харчування, хтось устаткування. Такий майданчик дасть вам додаткові можливості для розвитку бізнесу. Сьогодні підприємства Федерації – це 70 відсотків ВВП, це серйозні можливості для співпраці», - сказав Дмитро Фірташ.

За його словами, для створення такого майданчика необхідно зробити реєстр всіх українських підприємств і компаній. «Ми прийняли рішення, що хочемо зробити повний реєстр всіх підприємств країни. Сьогодні ми до кінця ще самі не розуміємо можливості інших підприємств», - додав Голова українських роботодавців. На сьогоднішній день Федерація роботодавців об'єднує близько 8,5 тисяч підприємств, на яких працюють більше 5 млн.осіб.