..

 

Американська торгівельна палата та Федерація роботодавців транспорту України співпрацюватимуть задля розвитку транспортної галузі в Україні

22 квіт. 2014

Київ, 22 квітня 2014 року. Американська торгівельна палата в Україні (Палата) та Федерація роботодавців транспорту України підписали Меморандум  про співпрацю з метою створення сприятливого бізнес-клімату для підприємств транспортної сфери в Україні.

В рамках вищезазначеного Меморандуму, підписанти домовились про сприяння реалізації послідовної державної політики, спрямованої на покращення та спрощення умов ведення підприємницької діяльності, створення умов для розвитку транспортної галузі. Крім того, зусилля партнерів будуть направлені на розробку, просування та ухвалення необхідних нормативно-правових актів, які сприятимуть розвитку транспортної галузі в Україні. Увагу організацій також буде приділено питанню  залучення інвестицій в Україну та їх подальшого захисту, а також створення комфортного інвестиційного середовища.

Президент Американської торгівельної палати в Україні Бернард Кейсі зазначив: «Ми зацікавлені у спільній реалізації проектів, які у майбутньому допоможуть модернізувати транспортний та логістичний сектори національної економіки, а також забезпечать ефективність роботи морських портів. Об’єднання зусиль Американської торгівельної палати в Україні та Федерації роботодавців транспорту України стане основою для майбутнього розвитку не тільки національної інфраструктури, але й слугуватиме запорукою для подальшого розвитку держави».

«Цей меморандум – доказ намірів обох організацій об’єднати зусилля над вирішенням вкрай очікуваних транспортним бізнесом завдань.  Ми впевнені у тому, що наші партнерські відносини та спільні зусилля суттєвим чином позначаться на якості реформування галузі та захисті інтересів роботодавців-транспортників, формуванні комфортного бізнес-середовища у транспортній інфраструктурі, стимулюванні залучення інвестицій, реформуванні залізничної та автомобільної галузей, подальшої реалізації портової реформи», - поінформував  голова ФРТУ Орест Климпуш.

 
Довідково.
 
Американська торгівельна палата в Україні (Палата) є найактивнішою та найвпливовішою громадською неприбутковою бізнес-асоціацією в Україні. Одним з головних завдань Палати є представництво інтересів іноземних інвесторів, які працюють в країні, а також сприяння появі нових інвесторів на цьому ринку. Палата співпрацює у питаннях торгівлі, комерції та економічних реформ не лише з українським урядом, а й з урядами інших країн, які є економічними партнерами України, з метою захисту інтересів компаній-членів Палати з більш ніж 50 країн світу.
 

Всеукраїнське об'єднання організацій роботодавців транспорту «Федерація роботодавців транспорту України»

Федерація роботодавців транспорту України – єдине репрезентативне об'єднання роботодавців автомобільної, морської, авіаційної і залізничної галузей. У складі ФРТУ – близько 1000 підприємств із загальною кількістю працюючих понад 350 тисяч осіб.