..

 

Вітчизняні та міжнародні експерти домовились про розробку проекту Закону України «Про Національну систему кваліфікацій»

11 лип. 2008

В офісі Конфедерації роботодавців України, 4 липня 2008 року, відбулась зустріч з керівником групи експертів, міжнародним експертом з політики та планування в сфері освіти та професійного навчання Миколою Петровим. У зустрічі також взяли участь представники Світового Банку, Академії педагогічних наук, Українського науково-методичного центру професійного розвитку, національні експерти Європейського фонду освіти (ЄФО).
 
Від Конфедерації роботодавців України у зустрічі взяли участь Виконавчий Віце-президент Олексій Мірошниченко, директор департаменту Кирило Ткаченко та головний спеціаліст Дмитро Толкачов.
 
Учасники обговорили структуру проекту Закону України «Про Національну систему кваліфікацій», складові Національної системи кваліфікацій, порядок взаємодії між різними інституціями, основні напрямки діяльності суб’єктів Національної системи кваліфікацій, можливості використання існуючої інфраструктури.
 

Під час обговорення напрямків співробітництва учасники висловились за продовження та розвиток співробітництва, координацію дій з метою досягнення найбільшої ефективності роботи з розробки проекту Закону України «Про Національну систему кваліфікацій».