..

 

Фонд загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття презентував проект «Живи і працюй в Україні»

21 лип. 2008

15 липня 2008 року в Міністерстві праці та соціальної політики України виконавчою дирекцією Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття було презентовано проект з робочою назвою «Живи і працюй в Україні».
 
В презентації взяли участь члени правління Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття від сторони роботодавців, Голова правління Фонду Олексій Мірошниченко, заступник Мінпраці Віктор Онищук, представники Державної служби зайнятості та Світового Банку.
 
Проект спрямований на учнів 5 – 12 класів, батьків, вчителів та покликаний формувати ефективний ринок праці, збільшити рівень зайнятості, підвищити обізнаність населення України про діяльність Державної служби зайнятості.
 
Проект реалізується за підтримки та активної участі Міністерства освіти і науки України, Академії педагогічних наук України. Він передбачає до кінця 2010 року встановити спеціалізовані пристрої дистанційного доступу для користування базою даних та сервісами у кожній школі.