..

 

Відбулась зустріч керівництва Конфедерації роботодавців України та Європейської Бізнес Асоціації

22 груд. 2007

21 грудня 2007 р. відбулась зустріч Виконавчого Віце-президента Конфедерації роботодавців Олексія Мірошниченко та директора департаменту Конфедерації Сергія Шуміхіна з виконавчим директором Європейської Бізнес Асоціації Анною Дерев`янко.
 
Головною темою зустрічі було обговорення напрямків взаємодії та співпраці Конфедерації роботодавців України з Європейською Бізнес Асоціацією.
 
Під час зустрічі Олексій Мірошниченко розповів про структуру побудови Конфедерації, роботу яка ведеться в напрямку підвищення конкурентоздатності вітчизняних підприємств, удосконалення соціально-трудових відносин, реформування професійно-технічної освіти.
 
Зі свого боку Анна Дерев`янко поінформувала про задачі які стоять перед Асоціацією, утворені комітети, взаємовідносини з європейським діловим співтовариством та діяльність направлену на усунення бар`єрів для інвесторів. 
 
Наразі, було запропоновано Європейській Бізнес Асоціації долучитись до опрацювання проекту Концепції Національної системи кваліфікацій, а також запровадити більш тісний обмін інформацією.
 
За результатами зустрічі було досягнуто домовленості про оперативний обмін інформацією та взаємодію при підготовці зауважень до проектів законів та нормативних актів.