..

 

Професії майбутнього та реалії України

5 черв. 2018

Конфедерація роботодавців України та Рада підприємців при Кабінеті Міністрів України запрошують представників засобів масової інформації на обговорення важливої теми ринку праці майбутнього у форматі круглого столу «Професії майбутнього та реалії України». Захід відбуватиметься за підтримки Інституту професійних кваліфікацій.

Круглий стіл відбудеться 8 червня, з 9.30 до 11.30 у приміщенні Великої конференц – зали Національної академії наук України, за адресою: м.Київ, вул. Володимирська,55. Акредитація представників ЗМІ за ел.адресою info@employers.org.ua.

Девелопер, мехатронік, андеррайтер, працівник вертикальних ферм, коуч, - це далеко не повний перелік професій, які вже є і які в недалекому майбутньому з’являться на ринку праці України. Наскільки готові роботодавці, освітяни, самі майбутні працівники адекватно сприймати появу нових професій? Як виникають нові професії? Які підстави, передумови, основні учасники процесу? Що ховається за незнайомими назвами професій? Професії чи компетентності: якими можуть бути компетентності майбутнього? Чи збережуться професії і якщо так, то які?

До участі в круглому столі запрошені представники Верховної Ради України, міністерств, асоціацій роботодавців, експертних організацій, рекрутингових агентств, представники міжнародних і громадських організацій.



Теги: Конфедерація роботодавців України