..

 

Відбулась консультативна нарада щодо перегляду критеріїв репрезентативності сторони роботодавців

6 черв. 2018

05 червня 2018 р. директор департаменту соціально-трудових відносин Конфедерації роботодавців України Наталія Петраківська взяла участь у консультативній нараді з обговорення питання стосовно розроблення законопроекту про внесення змін до законів України «Про організації роботодавців, їх об’єднання, права і гарантії їх діяльності» та «Про соціальний діалог в Україні».

Під час зустрічі обговорювалось питання щодо перегляду критеріїв репрезентативності сторони роботодавців для забезпечення їх участі на всіх рівнях соціального діалогу, діяльності та функцій Спільного представницького органу сторони роботодавців та його ролі у веденні соціального діалогу. За результатами наради досягнуто розуміння, що чинне законодавство з порушених питань потребує перегляду. З огляду на це, Міністерство соціальної політики України спільно з Конфедерацією роботодавців України розроблять відповідний законопроект та винесуть його на розгляд всім зацікавленим сторонам.




Теги: Конфедерація роботодавців України , соціальний діалог , Директор департаменту соціально-трудових відносин , Наталія Петраківська