..

 

Рівна оплата праці не може чекати!

30 черв. 2021

За ініціативи Міжнародної коаліції за рівну оплату праці рівної цінності (EPIC) 29 червня 2021р. було проведено міжнародний онлайн форум «Рівна оплата праці не може чекати!» (Equal pay cant wait another day). Захід було спеціально проведено напередодні Форуму з питань рівності поколінь (Generation Equality Forum) у Парижі, який відбудеться з 30 червня по 2 липня цього року.

Усунення глобального розриву в зарплаті має вирішальне значення для досягнення амбітних цілей щодо рівності поколінь, вважають члени онлайн форуму. Ця рівність має будуватися завдяки функціонуванню справедливих, гендерно-чутливих механізмів дотримання правил з недопущення дискримінації на ринку праці, регіональною та глобальною економікою, що можуть ефективно реагувати на такі глобальні кризи як пандемія COVID-19.

Саме в цьому контексті EPIC об’єднав лідерів думок з усіх регіонів та секторів під час дискусії, спрямованої на обговорення досвіду щодо розриву в оплаті праці та дискримінації, практик працевлаштування різних груп працівників.

Від Конфедерації роботодавців України як члена ЕРІС участь в онлайн-форумі взяв Колишко Родіон, Радник Конфедерації роботодавців України.




Теги: Конфедерація роботодавців України , Родіон Колишко , радник Конфедерації роботодавців України