..

 

Відбувся ІІІ З’їзд Конфедерації роботодавців України

1 черв. 2009

27 травня 2009 року відбувся ІІІ З’їзд Конфедерації роботодавців України.
 
Основним завданням З’їзду було визначення місця та ролі Конфедерації роботодавців України у системі соціального діалогу України, її участі у розв’язанні нагальних проблем, пов’язаних із подоланням наслідків світової економічної та фінансової кризи.
 
Саме на це звертали увагу делегати З’їзду, обговорюючи Основні напрями роботи Конфедерації роботодавців України на 2009 - 2010 роки.
 
Так, відповідно до затверджених Основних напрямів роботи Конфедерації, її діяльність буде зосереджена на:
·        підвищенні конкурентоспроможності бізнесу;
·        розвитку соціально-трудових відносин;
·        розбудові громадянського суспільства
·        міжнародній співпраці;
·        зміцненні організації.
 
Крім цього, делегати З’їзду вирішили внести зміни до Статуту, зокрема, подовжити термін перебування Президентом Конфедерації на своїй посаді. У зв’язку із прийнятим рішенням, делегатами З’їзду одноголосно було подовжено термін діяльності чинного Президента Конфедерації роботодавців України О. Б. Соколовського ще на один рік.
 
Також делегати З’їзду заслухали, обговорили та затвердили звіти Президента Конфедерації О. Б. Соколовського, Виконавчого Віце-президента Конфедерації О. В. Мірошниченка та Ревізійної комісії Конфедерації.
 
Також на З’їзді  було представлено проект Соціального звіту Конфедерації, виконаного у відповідності до вимог стандарту соціальної звітності АА 1000. Необхідність розробки такого звіту обумовлена членством Конфедерації у міжнародній ініціативі «Глобальний договір ООН».
 
Делегати З’їзду також розглянули діяльність Експертно-аналітичного центру Конфедерації роботодавців та висловилися щодо активізації його роботи.