..

 

Обрано нового Президента Конфедерації роботодавців та затверджено напрямки діяльності на 2008-2009 роки

14 груд. 2007

13 грудня 2007р.відбувся другий з`їзд Конфедерації роботодавців України, який переобрав Президента організації та затвердив напрямки діяльності на 2008-2009 роки.
 
Делегати з`їзду, відповідно до демократичних принципів за якими Президент Конфедерації обирається на річний термін, обрали новим Президентом Олександра Соколовського, який змінив на цій посаді Віктора Пантелеєнко.
 
«У своєму становленні Конфедерація ні на крок не відступала від своїх проголошених і з часом апробованих принципів – аполітичність діяльності і керівництва; професіоналізм у відстоюванні інтересів власників, роботодавців та їх об'єднань; конструктивний і адекватний підхід у взаємодії з органами державної влади, партнерів по соціальному діалогу. І те положення, яке сьогодні займає Конфедерація, безумовно, є кращою ілюстрацією правильності таких підходів, їх зрозумілості і прозорості», - зазначив під час звіту Віктор Пантелеєнко.
 
«Перш за все, хотів би подякувати Віктору Пантелеєнко, за ту велику роботу яка була зроблена», - зауважив Олександр Соколовський, та додав, що «сьогодні, коли на підприємствах, які входять до структури Конфедерації працює більше 1,5 мільйонів чоловік, можна упевнено стверджувати - становлення організації відбулось. Хочу запевнити, що і надалі ми будемо плідно працювати над захистом інтересів вітчизняного бізнесу, підвищуючи його конкурентоздатність на зовнішніх та внутрішніх ринках».
 
Делегати з`їзду затвердили звіт Президента Конфедерації та вирішили ряд організаційних питань.