..

 

Україна повинна будувати нові підприємства – Дмитро Фірташ

28 квіт. 2012

МИКОЛАЇВ, 26 квітня 2012 року.  Розвиток бізнесу в Україні повинен відбуватись за рахунок будівництва нових підприємств та використання сучасних технологій, – вважає Голова Федерації роботодавців України Дмитро Фірташ.
“Ми навчились жити з тим, що маємо. Більш-менш привели до ладу підприємства, які у нас були, але це стара історія. А нової у нас практично немає. Ми повинні створити новий рух, який буде розвивати бізнес – будувати нові підприємства, тому, що саме бізнес формує державну політику і створює робочі місця”, – заявив Голова Федерації роботодавців України Дмитро Фірташ 26 квітня під час зустрічі з керівництвом Миколаївської області і більш ніж 200 бізнесменами регіонами.
Голова Федерації роботодавців України відзначив, що за останні 50 років у Китаї було побудовано 370 тис. нових підприємств: “У нас за двадцять років підприємств, в котрі було інвестовано від 5 млн. доларів, було від сили 100. Не хочу навіть цифру цю називати.”

“Україна повинна розвивати свою промисловість для того, аби підвищити рівень життя у країні. Адже як тільки у місті починається будівництво нових потужностей, одразу ж з’являється малий та середній бізнес – хтось будує, пере, прибирає – відкриває кафе. В місті починається життя”, – сказав Дмитро Фірташ.