..

 

Микола Азаров і Дмитро Фірташ відкриють найбільший тепличний комплекс на західній Україні

20 вер. 2012

КИЇВ, 20 вересня. 21 вересня в селі Синьків Заліщицького району Тернопільської області відбудеться урочисте відкриття найбільшого на Заході України і одного з найсучасніших в Європі тепличного комплексу «DF Agro» (Синьків). Площа тепличного комплексу становить 10 гектарів, а з часом планується її розширити до 40 гектарів. Щорічно тут буде вирощувати 4 тис. тонн томатів, 1,55 тис. тонн перцю і 350 тонн огірків. Тепличний комплекс відкриють Прем’єр-міністр України Микола Азаров та Голова Федерації роботодавців України, інвестор тепличного комплексу «DF Agro» (Синьків) Дмитро Фірташ.

Після урочистого відкриття тепличного комплексу відбудеться круглий стіл, присвячений питанням розвитку агропромислового комплексу та відродження сільських територій за участю Прем’єр-міністра України Миколи Азарова, Голови Федерації роботодавців України Дмитра Фірташа і більше 20 власників та керівників найбільших агропромислових компаній України.

Свято в Сінькові завершиться концертом «Живи в Україні!», в якому візьмуть участь Софія Ротару, Таїсія Повалій, Олександр Пономарьов, Олег Скрипка, гурт «ТіК», Ілларія, Анастасія Петрик, Антоніна Матвієнко, Марія Яремчук, Арсен Мірзоян. Ведучі концерту – Олег Скрипка та Марія Яремчук. Концерт пройде на новому стадіоні, який може вмістити п’ять тисяч чоловік.
Концерт «Живи в Україні!» транслюватиметься на Першому національному 23 вересня в 20.00.