..

 

Розвиток глибокої переробки в сільському господарстві дозволить скоротити розрив у рівні життя між селом та містом – Дмитро Фірташ

27 лист. 2012

КИЇВ, 27 листопада 2012 року. Розвиток глибокої переробки в сільському господарстві дозволить скоротити розрив у рівні життя між селом і містом, заявив Голова Федерації роботодавців України Дмитро Фірташ, виступаючи на з’їзді організації у вівторок в Києві.

«Україні потрібно переглянути стратегію розвитку сільського господарства і перейти з експорту зерна до максимально глибокої переробки сільгосппродукції. Якщо ми підемо в глибоку переробку, ми дамо досить потужний приплив інвестицій в сільську місцевість і наповнимо бюджети сільських рад. Не буде тієї великої різниці між містом і селом за рівнем життя», – сказав Дмитро Фірташ. Він зазначив, що відсутність роботи в селі призвела до того, що за 20 років з карти України зникло більше 300 сел.

Глава ФРУ наголосив, що головні резерви розвитку економіки України це сільське господарство, а також малий та середній бізнес.