..

 

Запорізькі роботодавці провели спільне засідання з владою та профспілками області

14 лист. 2013

Запорізький регіон, як один із промислових лідерів Україні, має розпочати активну роботу над підготовкою пропозицій з мінімізації ризиків для української економіки в разі підписання  Угоди про асоціацію та зону вільної торгівлі з ЄС. На цьому наголосив Голова Ради Запорізької обласної федерації роботодавців Петро Ванат в ході спільного засідання Ради організації, що відбулось 13 листопада у Запоріжжі.

Участь у зазначеному засіданні брали також заступник голови облдержадміністрації Петро Гончарук, заступник голови Запорізької міської ради Валерій Еделєв, голова Запорізької обласної ради профспілок Віктор Сластьон, а також члени Запорізької обласної федерації роботодавців, представники департаментів та управлінь облдержадміністрації, територіальних органів виконавчої влади. 

Петро Ванат поінформував роботодавців області про необхідність проведення бізнесом області оцінки ефективності заходів, направлених на дерегуляцію сфери господарської діяльності. Інформацію по перевіркам планується надавати з періодичністю раз на півроку (до 1 грудня та 1 липня).

Крім того, Голова Ради Запорізької обласної федерації роботодавців звернувся до запорізьких роботодавців з проханням завершити складання середньострокового прогнозу для формування державного замовлення на підготовку кадрів на 2014 рік.

На засіданні було також прийнято рішення про підготовку проекту Регіональної угоди між Запорізькою обласною державною адміністрацією, Запорізькою обласною федерацією роботодавців та обласною радою профспілок.