..

 

Корпоративна соціальна відповідальність – добровільна і прибуткова справа

3 груд. 2007

«Корпоративна соціальна відповідальність: сучасний стан та ключові тренди 2008 року. Погляд бізнесу та громадськості» - тема конференції, яка відбулася 3 грудня 2007 року в м. Києві.
 
Організатори - ГО «Жіноча професійна ліга» та БО „Український форум благодійників”, за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні та програми „CEENERGI” – „Центральноєвропейська мережа корпоративної благодійності”. 
 
У проведенні конференції прийняли також участь Британсько-Українська Професійна Мережа (UUPN) при Британській Раді, Конфедерація роботодавців України.
 
На конференції виступили представники українських та американських бізнес структур, громадських організацій, асоціацій та благодійних фондів. Робочі групи, які відбулися в рамках конференції, зосередились на обговоренні перша, - ситуації в країні щодо впровадження гендерної та вікової рівності в умовах рекрутингу, загалом ситуації на ринку праці, правових механізмів, які регулюють ці питання в Україні та ЄС.
 
Друга, - ситуацію всередині бізнес компаній у сфері розвитку навичок і підвищення кваліфікації співробітників, під час якої представником Конфедерації роботодавців України був представлений проект Концепції Національної системи кваліфікацій. Присутні також змогли ознайомитись з взаємодією поміж вузами та бізнес структурами на прикладі ХПІ.
 
В рамках робочих груп було проведене опитування, результати якого в обробленому вигляді увійдуть у публікацію, яка побачить світ за результатами проекту Жіночої професійної Ліги у травні наступного року.