..

 

Брифінг на тему: Вся правда від бізнесу про урядову реформу контролюючих органів, а також - Чи стало легше жити підприємствам в плані перевірок у 2014 році?

22 вер. 2014

У Федерації роботодавців України відбудеться брифінг на тему: Вся правда від бізнесу про урядову реформу контролюючих органів, а також - Чи стало легше жити підприємствам в плані перевірок у 2014 році?

Під час брифінгу заступник Голови ФРУ Олексій Мірошниченко озвучить думку бізнесу з приводу останніх широко анонсованих урядом реформ з оптимізації роботи органів виконавчої влади. Чи принесуть вони довгоочікуване полегшення в плані перевірок для підприємців?

Також буде презентована реальна картинка того, як змінилася ситуація з перевірками в Україні, враховуючі всі ті події, які переживає Україна.

Експерт ФРУ детально проаналізує ситуацію з перевірками, порівнявши дані за перше півріччя 2014 року з аналогічним періодом 2013 року.

Під час брифінгу будуть озвучені цифри про кількість проведених планових та позапланових перевірок, названі лідери-контролери бізнесу, суми накладених фінансових санкцій, а також буде надана відповідь - Чи збільшилася кількість проведених позапланових перевірок за дорученням правоохоронних органів. Крім того, серед 16-ти існуючих в Україні міністерств ФРУ озвучить трійку тих, хто провів найбільше перевірок, видав підприємствам найбільше штрафів та хто з відомств став лідером в частині притягнення посадових осіб до адміністративної відповідальності. 

З 2013 року Федерація роботодавців України проводить постійний моніторинг ситуації з перевірками бізнесу. Щопівроку ФРУ отримує від перевіряючих звіти про їхню контрольно-наглядову діяльність.

Вівторок, 23 вересня 2014, 11.00

Адреса: Київ, вул. Михайла Коцюбинського, 1, зал засідань, 4-й поверх.

З питань акредитації преси звертайтесь за телефоном - 251-70-48, 095 334-19-00 або відправляйте заявку на участь у брифінгу на press@fru.org.ua