..

 

Відбудуться Установчі збори української частини Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС

31 жовт. 2014

"Оргкомітет Установчих зборів української частини Платформи громадянського суспільства Україна-ЄС (надалі УЧПГС) повідомив про реєстрацію Федерації роботодавців України для участі в Установчих зборах Української частини Платформи Громадянського Суспільства УЧПГС, які відбудуться 7 листопада у "Президент" готелі (м. Київ, вул. Госпітальна). Початок о 9.00.

Діяльність УЧПГС буде структурована шляхом створення робочих груп відповідно до 15 тематичних напрямків Угоди про асоціацію. У рамках Установчих зборів, що відбудуться 7 листопада, планується обрання координаторів 15 робочих груп. Ці особи разом із 15 представниками сторони ЄС сформують Платформу громадянського суспільства, яка здійснюватиме повноваження згідно з Угодою про асоціацію.

Ми закликаємо Вас пропонувати кандидатури на посади координаторів груп.

Щоб перевірити, у яких групах Ви зареєстровані, та побачити повний список учасників, перейдіть за цим посиланням.

Якщо організація має бажання висунути кандидата на роль координатора групи, просимо заповнити форму для груп, які ви вибрали, за цим посиланням. Наголошуємо, що на цьому етапі можна висувати тільки представника власної організації, але не обов'язково делеговану вашою організацією для участі в Установчих зборах особу. Якщо ви зголошувались до участі в інших групах, вам так само необхідно заповнити форму для відповідних груп. Ви можете номінувати одну і ту ж особу або запропонувати інших представників вашої організації.

Також ви можете переглянути кандидатів, запропонованих іншими організаціями у вашій робочій групі, за цим посиланням. Списки номінантів будуть відкритими для всіх організацій, що зголосились працювати у вашій групі, тож ви зможете зробити зважений вибір. За процесом номінування ви можете спостерігати на зазначеній сторінці, зайшовши на гугл-таблицю цікавої вам групи.

У формі передбачена можливість запропонувати кандидата від іншої організації, що зголосилась брати участь в роботі вашої групи. Це мають право зробити також і ті організації, які не бажають висувати власного кандидата на посаду координатора.

Під час Установчих зборів відбудеться голосування для кожної групи на основі списку номінованих осіб. За результатами голосування 7 листопада 2014 року і буде визначений координатор вашої групи.

Можливість номінувати кандидата ФРУ має до 5 листопада, 12.00.

Учасникам Установчих зборів, які подорожуватимуть до столиці, буде забезпечена компенсація за проїзд в межах 750 грн.