..

 

Об`єднання роботодавців пропонують залучатись до роботи над проектом Трудового кодексу зацікавлених професіоналів підприємств

3 лип. 2008

2 липня за спільною ініціативою Проекту МОП з питань соціального діалогу в Україні та Європейської бізнес асоціації було проведено круглий стіл, присвячений проекту Трудового кодексу (реєстрац. № 1108).
 
В роботі круглого столу прийняли участь: Голова парламентського Комітету з питань праці та соціальної політики Василь Хара, Головний державний інспектор з питань додержання законодавства про працю Володимир Лось, Керівник Секретаріату Національної тристоронньої соціально-економічної ради Надія Зарько, представники Конфедерації роботодавців України, Федерації роботодавців України, представники підприємств - членів ЄБА.
 
Учасники заходу висловили окремі теоретичні та практичні моменти, як застосування діючого законодавства про працю, так і аналізу окремих положень проекту нового Трудового кодексу України.
 

Представниками всеукраїнських об`єднань роботодавців було висловлено спільну ініціативу щодо залучення зацікавлених професіоналів підприємств - членів ЄБА до роботи, як над проектом Трудового кодексу, так і в подальшому над практичними аспектами його застосування у випадку його прийняття.