..

 

Ділові кола України та Вірменії поглиблюють співпрацю

23 черв. 2015

МІНСЬК (Білорусь), 23 червня 2015 року. Республіканський союз роботодавців Вірменії та Федерація роботодавців України підписали двосторонній договір про співпрацю. Підписантами зазначеного документу виступили: з боку Федерації роботодавців України – заступник голови Федерації Олексій Мірошниченко, з боку Республіканського союзу роботодавців Вірменії – президент Союзу Гагік Макарян.

У договорі сформовані пріоритетні напрями двосторонньої взаємодії українських та вірменських бізнесменів. Організації-підписанти, зокрема, сприятимуть промисловим і торговельним зв'язкам, а також співпрацюватимуть у напрямку поліпшення державами умов ведення бізнесу в кожній з країн. Крім того, договір передбачає співпрацю об'єднань бізнесу України та Вірменії у сфері розвитку професійної підготовки, включаючи обмін досвідом в області професійних стандартів, підтвердження результатів неформального і формального навчання.

Підписання відбулося в рамках організованої за сприяння Європейського фонду навчання міжнародної конференції, що була присвячена вивченню міжнародних практик організації навчання на робочому місці. Як зазначив заступник Голови Ради ФРУ Олексій Мірошниченко, питання ефективної професійної підготовки, освіти, навчання, у тому числі на робочому місці, набувають все більшої важливості для роботодавців та їх організацій.