..

 

Сьогодні у Польщі стартує XXV Економічний Форум, на якому ФРУ представить Нову інвестиційну політику

8 вер. 2015

Через кілька годин у м. Криниця-Здруй (Польща) відкриється XXV щорічний Економічний Форум. Організований чверть століття тому Економічний форум у Криниці є найбільшою і найважливішою зустріччю лідерів світу політики і бізнесу в Центральній та Східній Європі. Його місією є створення сприятливого клімату для розвитку політичного та економічного співробітництва в Європі.

Минулого року у Форумі взяло участь більше 3000 гостей з 60 країн - лідерів політичної, економічного та суспільного життя з Європи, Азії та Америки. Серед гостей присутні президенти, прем'єри, міністри, комісари ЄС, парламентарії, голови найбільших світових концернів. У Криниці за багато років прозвучали важливі заяви, що стосуються економічної політики, а думки учасників конференції цитуються світовими ЗМІ і обговорюються експертами.

Цього року Форум буде не менш насиченим ніж у попередні роки. На ньому також будуть порушені важливі для України теми. Серед них: інвестиційний клімат, децентралізація, питання безпеки, модернізації, боротьби з корупцією, відбудови економіки, енергетика, соціальні питання.

У рамках Форуму Федерація роботодавців України спільно з бізнес-елітою українського авіабудування, машинобудівної та автомобілебудівної промисловості, провідними експертами у сфері промислової та економічної політики проведе окрему спеціальну подію: "Україна. Промисловість та інвестиції у новому контексті". Участь у цьому спеціальному заході відкриває для українського бізнесу та провідних експертів можливість презентувати міжнародній спільноті Нову інвестиційну політику для України, спільно знайти та представити шляхи, що дозволять Україні виграти боротьбу за інвестиції і стати виробничим центром Європи.