..

 

Наряди-допуску на виконання робіт підвищеної небезпеки мають відповідати вимогам часу

27 вер. 2016

Конфедерація роботодавців України виступила з ініціативою щодо затвердження нової редакції Типового положення щодо застосування нарядів-допусків на виконання робіт підвищеної небезпеки на залізорудних гірничозбагачувальних комбінатах, яке було розроблено провідними залізорудними та гірничозбагачувальними підприємствами України.

Як зазначив Виконавчий Віце-президент Конфедерації Олексій Мірошниченко: - «На сьогоднішній день гірничозбагачувальні підприємства у своїй діяльності керуються Положенням про застосування нарядів-допусків при виконанні робіт підвищеної небезпеки на підприємствах і в організаціях Міністерства металургії СРСР, що було введено в дію з 01.10.1990 року. Проте дане Положення вже не відповідає потребам виробництва та призводить до значних витрат робочого часу на процес організації виконання робіт».

З метою забезпечення ефективної діяльності залізорудних та гірничозбагачувальних підприємств, Конфедерація роботодавців пропонує долучитися до обговорення зазначеного Положення та надсилати пропозиції та зауваження на електронну адресу: n.petrakivska@gmail.com