..

 

Конфедерація роботодавців та Федерація металургів домовились про співробітництво з Мінекономіки та Мінпромполітики

9 вер. 2008

Підписано Меморандум про партнерство та співробітництво між Мінекономіки, Мінпромполітики, Конфедерацією роботодавців України та Федерацією металургів України.
 
Меморандум підписали Міністр економіки України Богдан Данилишин, заступник Міністра промислової політики Сергій Грищенко, Виконавчий Віце-президент Конфедерації роботодавців України Олексій Мірошниченко та Голова Федерації металургів України Василь Харахулах.
«Меморандум закріпить партнерські стосунки між владою та організаціями роботодавців і дозволить залучити професійні громадські організації до процесу розроблення та формування ефективної державної промислової та економічної політики у гірничо-металургійному комплексі», - наголосив Богдан Данилишин.
 
 
Крім того, керівник економічного відомства поінформував, що для практичної реалізації цього Меморандуму, координації дій, узгодження позицій та вирішення питань, що становлять спільний інтерес і випливають з цього Меморандуму, буде створено Міжвідомчу робочу групу, до якої мають увійти уповноважені представники Сторін.
 
В рамках Міжвідомчої групи проводитимуться балансові наради гірничо-металургійного комплексу, щомісячно – в місті Дніпропетровську та один раз на півроку – в місті Києві.