..

 

Сьогодні ми відзначаємо 11-ту річницю від дня заснування Конфедерації роботодавців України і тому прийміть мої щирі вітання з нагоди цієї події.

20 лип. 2017

Шановні друзі та колеги!


Сьогодні ми відзначаємо 11-ту річницю від дня заснування Конфедерації роботодавців України і тому прийміть мої щирі вітання з нагоди цієї події.

За роки існування наша організація об'єднала навколо себе всеукраїнські галузеві об'єднання обласних організацій роботодавців, на підприємствах-членах яких працює близько 3 мільйонів осіб. Сьогодні Конфедерація роботодавців України представляє та захищає інтереси членських організацій у відносинах із Урядом та професійними спілками.

Конфедерація є активним членом регіонального і міжнародного руху роботодавців, має конструктивні відносини з Міжнародною організацією роботодавців, BUSINESSEUROPE, Європейським економічно-соціальним комітетом (EESC), Міжнародною Координаційною Радою Об'єднань Роботодавців (МКРОР), організаціями роботодавців у багатьох країнах.

У цей день хочу привітати кожного члена організації та співробітника з річницею створення Конфедерації роботодавців України та побажати міцного здоров'я, щастя, енергії, нових починань та звершень.

Щиро дякую усім партнерам та друзям, які весь цей час були поруч із нами, за підтримку та відданість справі роботодавчого руху та розвитку соціального діалогу в Україні!



З повагою,


Президент Конфедерації роботодавців України

Олег Шевчук












Теги: Конфедерація роботодавців України , президент Конфедерації роботодавців України , Олег Шевчук