..

 

Роботодавці підтримують професійну освіту

26 бер. 2018

23 березня 2018 р. відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Конфедерацією роботодавців України і Всеукраїнською асоціацією працівників професійно-технічної освіти (ВАПП).

Підписуючи Меморандум, Виконавчий Віце-президент Конфедерації роботодавців України Олексій Мірошниченко відзначив важливість співпраці роботодавців і навчальних закладів ПТО по забезпеченню економіки України кваліфікованими кадрами та спільну відповідальність бізнесу і ПТНЗ за якість підготовки кадрів.

За словами Олексія Мірошниченка багато з актуальних питань розвитку професійної освіти має вирішити Концепція реалізації державної політики у сфері професійної освіти, яка нещодавно була представлена МОН, і яка вже отримала схвальні відгуки у експертів.

Президент Всеукраїнської асоціації працівників професійно-технічної освіти, народний депутат України Артем Вітко відзначив актуальність співпраці бізнесу і профтехосвіти задля вирішення проблем, які пов`язані з фінансуванням системи ПТО, покращенням матеріальної бази училищ та гідної зарплати майстрів і викладачів ПТНЗ.




Теги: Виконавчий Віце-президент Конфедерації роботодавців , Олексій Мірошниченко , професійно-технічна освіта