..

 

Вища освіта в Україні: рушійна сила позитивних змін в країні чи…?

19 вер. 2018

Конфедерація роботодавців України запрошує представників засобів масової інформації на обговорення стану та перспектив розвитку вищої освіти в Україні у форматі круглого столу «Вища освіта в Україні: рушійна сила позитивних змін в країні чи…?». Захід відбуватиметься за підтримки Інституту професійних кваліфікацій.

Круглий стіл відбудеться 21 вересня, з 11.00 до 13.00 у приміщенні Великої конференц – зали Національної академії наук України, за адресою: м. Київ, вул. Володимирська, 55. Акредитація представників ЗМІ за ел. адресою info@employers.org.ua.

85 % випускників середніх шкіл свідомо обирають вищу освіту як форму подальшого навчання, при цьому в окремих обласних містах України 85% - 90% тих, хто стоїть на біржі праці, мають вищу освіту. Чи є сьогодні вища освіта «чарівною паличкою», що забезпечить роботою сьогоднішніх першокурсників? З якими проблемами стикаються сьогодні вищі навчальні заклади під час набору та навчання студентів? Як організовують співпрацю з бізнесом та науковими установами? Наскільки готові ВИШі до участі в їх управлінні і діяльності великого бізнесу? Чи можуть наші навчальні заклади робити внесок у світову науку і що для цього потрібно?

До участі в круглому столі запрошені народні депутати України, представники міністерств, об’єднань роботодавців, експертних організацій, аналітичних центрів, представники міжнародних і громадських організацій.




Теги: Конфедерація роботодавців України