..

 

Конфедерація відновила своє членство у складі Української сторони Платформи громадянського суспільства

15 лист. 2018

14 листопада 2018 року на засіданні Української сторони Платформи Громадянського Суспільства (УС ПГС) за підсумками голосування членів Асамблеї Української сторони Платформи Громадянського Суспільства радника Конфедерації роботодавців України Родіона Колишка було введено до складу УС ПГС як одного з представників сектору роботодавців. Одночасно з засіданням власне УС ПГС було проведено робочу зустріч її членів зі Співголовою Платформи Громадянського Суспільства зі сторони ЄС, членом Європейського Економіко-Соціального Комітету (EESC) Лукашем Чурило.

Під час спільного засідання представників Платформи Громадянського Суспільства були узгоджені теми і формат наступних спільних доповідей, орієнтовний час і місце проведення наступної зустрічі Платформи, низка інших організаційних питань.

Довідково:

Платформа Громадянського Суспільства – двосторонній орган моніторингу виконання Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС, утворений відповідно до ст.ст. 469 - 470 Угоди про Асоціацію між Україною та ЄС. Платформа складається з двох сторін – української та представників ЄС. Більш детально про структуру та завдання Платформи дивись за посиланням http://eu-ua-csp.org.ua/what-is-eu-ua-csp/




Теги: Родіон Колишко , Радник Конфедерації роботодавців , Конфедерація роботодавців України