..

 

Члени Конфедерації зустрілися з представниками Бюро МОП з питань діяльності організацій роботодавців

5 груд. 2018

3 грудня 2018 р. члени Конфедерації роботодавців України зустрілися з представниками технічної місії Бюро МОП з питань діяльності організацій роботодавців, зокрема, з Крістіаном Хессом, старшим спеціалістом, відповідального за зв’язки з організаціями роботодавців в Європейському регіоні Бюро МОП з питань діяльності організацій роботодавців (МБП-Женева) та Юлією Друмеа, старшого спеціаліста з питань діяльності організацій роботодавців Групи технічної підтримки з питань гідної праці та Бюро МОП для країн Центральної та Східної Європи (МБП Будапешт).

Крім представлення пані Юлії Друмеа, як новопризначеного старшого спеціаліста з питань діяльності організацій роботодавців в Будапештському бюро МОП, учасники зустрічі обговорили низку питань співпраці між МОП, її проектами технічного співробітництва, та організаціями роботодавців, особливо в контексті зростаючого портфелю технічної допомоги МОП для України.

Члени Конфедерації також торкнулися питання скарги до МОП з питань захисту своїх прав брати участь у активностях і проектах, що реалізуються Міжнародною організацією праці (МОП) в Україні.

«Ми не повинні доводити всім, не один раз, що всі об’єднання організацій роботодавців в Україні є рівними, і немає жодної, яка б була більш рівною, ніж інші як у питаннях співпраці з Урядом, соціальними партнерами, так і у співпраці з МОП та технічними проектами, що реалізуються в Україні», зазначив Президент Конфедерації Олег Шевчук.

В результаті зустрічі сторони обмінялися думками щодо можливих шляхів виходу із ситуації, що склалася навколо залучення членів Конфедерації роботодавців до активностей, що проводяться в рамках діяльності МОП в Україні, та досягли необхідного компромісу.




Теги: Конфедерація роботодавців України , Президент Конфедерації роботодавців , Олег Шевчук , члени Конфедерації роботодавців