..

 

Координаційна рада з питань захисту соціальних прав

2 черв. 2020

Наказом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у 2018 р. було утворено Координаційну раду з питань захисту соціальних прав. Метою Координаційної ради є сприяння Уповноваженому Верховної Ради України з прав людини у здійсненні парламентського контролю за додержанням прав і свобод людини і громадянина на соціальний захист, працю, охорону здоров’я, освіту і культуру, розробки законодавчих пропозицій, надання консультаційної та експертної допомоги з питань поліпшення стану захисту соціальних прав і свобод людини та громадянина.

До складу Ради входять представник Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини з дотримання соціальних та економічних прав, представники міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, представники громадських об’єднань, представники науково-експертного середовища.

Наказом Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини від 13 травня 2020 року №56.15/20 «Про затвердження персонального складу Координаційної ради з питань захисту соціальних прав» затверджено новий склад Координаційної ради. Від Конфедерації роботодавців України до складу Ради увійшов Виконавчий Віцепрезидент Олексій Мірошниченко, який є членом Координаційної ради з часу її утворення.




Теги: Конфедерація роботодавців України , Виконавчий Віце-президент Конфедерації роботодавців , Олексій Мірошниченко