..

 

Презентовано збірку нормативних актів у сфері гендерної політики

5 лют. 2021

Апаратом Урядової уповноваженої з питань ґендерної політики за підтримки офісу Координатора проектів ОБСЄ в Україні підготовлено інформаційно-практичне видання «Ґендерна політика в нормативно-правових актах. Частина 1». Презентація зазначеного видання відбулася 5 лютого 2021 року.

Видання зосереджується на питаннях нормативно-правового забезпечення формування та реалізації державної політики у галузі забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків в Україні. Розглядається становлення та розвиток законодавства та підходів до формування державної ґендерної політики, аналізуються загальні підходи, механізми та інструменти її реалізації.

На думку Радника Конфедерації роботодавців України Родіона Колишка, який брав участь у заході, «презентована збірка нормативних документів, безперечно, має стати в нагоді під час роботи експертів у сфері гендерно-нейтральних відносин та підприємств як приватного, так і державного секторів, особливо у сфері організації трудових відносин на робочому місці, щодо чого Конфедерація завершує розроблення практичного керівництва для роботодавців».




Теги: Родіон Колишко , Радник Конфедерації роботодавців , Конфедерація роботодавців України