..

 

Відбулось засідання Ради Будівельної палати України

11 лют. 2021

9 лютого 2021 року відбулося засідання Ради Будівельної палати України, участь в якому взяв Виконавчий Віцепрезидент Конфедерації роботодавців України Олексій Мірошниченко. Під час засідання Ради були обговорені підсумки роботи будівельних організацій в 2020 році та визначені пріоритетні завдання на 2021 рік.

Під час свого виступу Президент Будівельної палати України Петро Шилюк наголосив на тому, що минулого року будівельна галузь, як всі інші галузі економіки, опинилася в умовах карантинних обмежень, викликаних пандемією. За його словами, довелося працювати на фоні зменшення ділової активності більшості підприємств та, відповідно, доходів громадян – основного інвестора житлового будівництва.

Також, під час засідання обговорювалося питання щодо примноження трудового потенціалу та припинення відтоку робітничих кадрів за кордон. Під час свого виступу Олексій Мірошниченко зазначив, що «необхідно активізувати розробку професійних стандартів для робітничих професій будівельної галузі та шляхи для покращення привабливості навчання у будівельних професійних закладах».




Теги: професійна освіта , Конфедерація роботодавців України , Олексій Мірошниченко , Виконавчий Віце-президент Конфедерації роботодавців