..

 

Розвиток жіночого підприємництва

29 лип. 2021

28 липня ц.р. відбулась робоче засіданні групи експертів Конфедерації з апробації інструменту самооцінювання розвитку жіночого підприємництва (WEcheck) у складі членських організацій Конфедерації роботодавців України.

Наразі перед групою експертів, яку очолює член Ради Конфедерації роботодавців України Вячеслав Биковець, стоїть питання формування плану проведення робіт з самооцінювання та аналізу наявних баз даних і ресурсів.

Від апарату Конфедерації до складу групи експертів включено Родіона Колишка радника Конфедерації роботодавців України.

Довідково:

WE Check - це інструмент добровільної самооцінки, який застосовується для спрямування організацій, що надають послуги у сфері фінансового та підприємницького розвитку для підприємців та малих та середніх підприємств (МСП), у прийнятті підходів з більшим ступенем інклюзивності та врахування гендерних аспектів. Метою WE Check є сприяння інституційній сталості та інклюзивності фінансової та нефінансової підтримки бізнесу шляхом удосконалення пропозиції послуг для жінок-підприємиць. Основна увага WE Check приділяється трьом основних сферах: клієнти та охоплення, продукти та послуги, а також стратегії та діяльність.




Теги: Конфедерація роботодавців України , Родіон Колишко , Радник Конфедерації роботодавців