..

 

Відбулось засідання Наглядової Ради Проєкту ЄС-МОП

13 жовт. 2021

12 жовтня 2021 року відбулося четверте засідання Наглядової Ради Проєкту ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні», участь в якому взяв Виконавчий Віцепрезидент Конфедерації роботодавців України Олексій Мірошниченко.

Серед основних питань, які розглядалися на засідання Наглядової Ради були:

· Представлення звіту про результати проміжного оцінювання Проєкту ЄС-МОП (висновки і рекомендації) за 18 місяців його реалізації (січень 2020 – червень 2021);

· Огляд результатів роботи у липні - вересні 2021;

Обговорюючи зазначенні питання, члени Наглядової ради:

· Схвалили ключові висновки та взяли до уваги запропоновані рекомендації, а також закликали команду Проєкту і партнерські установи та організації вживати відповідних заходів у ході подальшої реалізації Проєкту для їх практичного втілення;

· Взяли до уваги інформацію про основні результати за період липень – вересень 2021 р. і заохочують партнерські установи й організації взяти до уваги під час подальших тристоронніх консультацій технічні рекомендації Проєкту до проєктів правових актів, націлених на транспонуванння окремих директив із БЗР, а також до проєктів законів з питань трудових відносин, державного нагляду (контролю) за додержанням законодавства про працю. Наглядова рада також закликає Проєкт до участі в тристоронніх консультаціях для додаткових роз’яснень наданих рекомендацій за зазначеними вище і іншими темами, охопленими Проєктом.

Члени Наглядової Ради подякували Менеджеру Проєкту ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні» Антоніу Сантушу за плідну співпрацю, а також привітали нового Менеджера Проєкту Жолта Дудаша.

Членами Наглядової Ради Проєкту ЄС-МОП «На шляху до безпечної, здорової та задекларованої праці в Україні», є представники законодавчої й виконавчої гілок влади, МОП, Делегації Європейського Союзу, НТСЕР, Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини, організацій профспілок та роботодавців.




Теги: Виконавчий Віце-президент Конфедерації роботодавців , Олексій Мірошниченко , Проєкт ЄС-МОП