..

 

WeCheck очима роботодавців

24 лист. 2021

24 листопада 2021р. відбулось заключне засідання учасників спільного пілотного проєкту Проєкту МОП та ПРООН «Розширення економічних можливостей для жінок як відповідь на кризу COVID-19 в Україні».

Метою заходу була презентація досягнутих результатів, набутого досвіду, а також обмін враженнями партнерів, залучених до реалізації Проєкту.

Участь у заході взяв Радник Конфедерації роботодавців України Родіон Колишко із презентацією досвіду впровадження інструментів WeCheck у всеукраїнському об’єднанні організацій роботодавців. За словами експерта, у своєму класичному вигляді зазначений інструментарій має обмежені можливості свого застосування в організаціях із багаторівневим членством, оскільки багато з його складових спрямовано на вдосконалення рівня прямого спілкування організації зі своїми членами. «Нам, як організації роботодавців, які вперше в Україні пройшли партисипативний гендерний аудит та першими у світі доєдналися до міжнародної ініціативи ЕРІС, можливості застосування цього інструментарію є надзвичайно цікавими і, безперечно, корисними, оскільки вони дають можливість зробити робоче середовище більш безпечним та озброїти наших членів інформацією про особливості жіночого підприємництва» - зазначив Родіон Колишко.

Учасники зустрічі висловили сподівання, що проєкт із розширення застосування інструментарію WeCheck буде продовжено у найближчий час.

Довідково:

WE Check – це інструмент самооцінки, призначений для керівництва державними та приватними організаціями, які надають послуги з фінансового розвитку та розвитку бізнесу, у проведенні систематичної самооцінки того, наскільки вони орієнтовані та обслуговують жінок-підприємців.

На основі результатів цієї оцінки організації розробляють та впроваджують обґрунтований на доказах План дій з кінцевою метою підвищення їхньої ефективності, впливу та стійкості, одночасно усуваючи гендерну нерівність у наданні послуг з розвитку бізнесу.




Теги: Родіон Колишко , Радник Конфедерації роботодавців , Конфедерація роботодавців України