..

 

Відбулось засідання Ради Конфедерації роботодавців України

6 лют. 2009

4 лютого 2009 року відбулось засідання Ради Конфедерації роботодавців України на якому крім членів Ради також були присутні керівники всеукраїнських галузевих об’єднань організацій роботодавців.
 
Основними питаннями, що розглядались на засіданні Ради були консолідація зусиль організацій роботодавців щодо формування та реалізації пакету антикризових заходів в рамках проведення соціального діалогу та проект Позиційного документу українського бізнесу в умовах переговорів щодо підписання Угоди про зону вільної торгівлі між Україною та ЄС.
 
Члени Ради Конфедерації роботодавців України та керівники всеукраїнських галузевих організацій підтвердили свою готовність до поєднання зусиль всіх організацій роботодавців у захисті інтересів вітчизняного бізнесу виключно на принципах аполітичності та рівноправного партнерства.
 
Велика увага була приділена обговоренню проекту Позиційного документу, який повинен стати підґрунтям для Угоди про зону вільної торгівлі між Україною та ЄС. Учасники наради переконані, що цей документ повинен відкрити нові можливості вітчизняним виробникам на ринку Європейського Союзу. Проект Позиційного документу буде доопрацьований всеукраїнськими галузевими організаціями роботодавців та направлений Уряду, як підписанту Угоди по зоні вільної торгівлі з боку України.