..

 

Cтворено тристоронню робочу групу з формування плану законотворчої роботи для діяльності вітчизняних підприємств на базі Міністерства економіки України

3 лип. 2009

Відповідно до Плану заходів щодо реалізації положень Генеральної угоди між Кабінетом Міністрів України, всеукраїнськими об'єднаннями організацій роботодавців і підприємців та всеукраїнськими профспілками і профоб'єднаннями на 2008-2009 р.р.  наказом Міністерства економіки України № 601 від 30.10.2008 р. утворено Тристоронню робочу групу з формування плану законотворчої роботи з розроблення проектів актів, спрямованих на створення умов для діяльності вітчизняних підприємств.
 
Тристороння робоча група має забезпечити формування плану законотворчої роботи з розроблення проектів актів, спрямованих на покращення умов для діяльності вітчизняних підприємств.
 
До складу робочої групи увійшли посадові особи Мінекономіки, Держкомпідприємництва та інших державних установ, представники всеукраїнських об’єднань організацій роботодавців та підприємців, які є суб’єктами Генеральної угоди. До складу групи також включено радника Конфедерації роботодавців України. Координує діяльністю Тристоронньої робочої групи заступник Міністра економіки Пантелеєнко В.М.
 

Конфедерація роботодавців України планує в робочому порядку представити на розгляд групи свої пропозиції щодо заходів із подолання наслідків фінансово-економічної кризи, забезпечення функціонування вітчизняного виробництва та життєвих потреб громадян http://www.confeu.org/ua/presscentre/anounce/859.html