..

 

22-24 жовтня 2009 року відбувся навчальний семінар «Форми та методи роботи територіальних тристоронніх соціально-економічних рад з питань забезпечення продуктивної зайнятості населення на регіональному рівні»

27 жовт. 2009

22 жовтня 2009 року радник Конфедерації Р. Колишко взяв участь у навчальному семінарі «Форми та методи роботи територіальних тристоронніх соціально-економічних рад з питань забезпечення продуктивної зайнятості населення на регіональному рівні», який було організовано Секретаріатом Національної тристоронньої соціально-економічної ради при Президентові України, Мінпраці та Регіональним представництвом Фонду ім. Ф. Еберта в Україні та Білорусі.

Під час семінару, в роботі якого, зокрема, взяли участь заступник Міністра праці та соціальної політики В. Іванкевич, Національний координатор МОП в Україні В. Костриця, професор кафедри державного управління Інституту підготовки кадрів Державної служби зайнятості Ю. Маршавін, Заступник Голови ФПУ Г. Осовий з співробітниками секретаріатів територіальних тристоронніх соціально-економічних рад було обговорено основні проблеми формування та реалізації соціальної політики держави на національному рівні, теоретичні та практичні аспекти функціонування системи соціального діалогу.

Під час фахової дискусії було обговорено можливості використання досягнень соціального діалогу на національному рівні відповідними територіальними органами.