..

 

Навіщо практика з корпоративної соціальної відповідальності потрібна українському бізнесу?

14 бер. 2008

В Києві, 12 березня 2008 року, відбувся практичний семінар «Навіщо практика з Корпоративної соціальної відповідальності (КСВ) потрібна українському бізнесу? Ризики і позитивні приклади».
 
Організаторами семінару виступили: Громадське об`єднання «Жіноча Професійна Ліга» за участю Конфедерації роботодавців України, Британсько-Української Професійної Мережі (UUPN) при Британській Раді, за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.
 
З доповідями виступили: радник з правових питань UCAN Олександр Винников, Радник Конфедерації роботодавців України Родіон Колишко, Перший заступник голови Правління ВБФ "Дитячий світ" заснованого банком Надра Сергій Летенко, менеджер з корпоративної соціальної відповідальності ДТЕК Кирило Єрмишин, керівник апарату Корпоративного благодійного фонду Кредитпромбанку Лариса Корчевна.
У дискусії взяли участь представники бізнесу, недержавних громадських організацій та ЗМІ. Учасники обговорили питання налагодження дієвих відносин з іншими компаніями, урядовими структурами та неурядовими організаціями, поліпшення фінансових та економічних показників діяльності, покращення репутаційного менеджменту.

Успішні приклади діяльності компаній у сфері КСВ будуть надруковані у брошурі «Посібник КСВ практика», яка готується до друку в рамках проекту і побачить світ у 2008р.