..

 

Відбулися чергові переговори з укладення Генеральної угоди на новий строк

20 квіт. 2010

19 квітня ц.р. відбулося засідання спільної робочої комісії повноважних представників Сторін власників і профспілок для ведення колективних переговорів з підготовки проекту Генеральної угоди на новий строк.

У цілому Сторони затвердили узгоджені спільними робочими групами положення розділів „Загальні положення” і „Заключні положення” проекту Генеральної угоди на 2010-2012 роки за виключенням положень, що стосуються визначення правової природи Генеральної угоди в самій Генеральній угоді та поширення сфери дії Генеральної угоди на всі підприємства, установи, організації незалежно від форм власності, на чому наполягала Сторона профспілок. Спільним робочим групам з опрацювання розділів доручено продовжити роботу над пошуком компромісних редакцій положень, віднесених до розбіжностей.

Робочим групам доручено протягом тижня провести спільні засідання та винести 26 квітня 2010 р. на розгляд спільної робочої комісії повноважних представників Сторін власників і профспілок узгоджені положення розділів проекту Генеральної угоди на 2010-2012 роки.

Наступні засідання спільної робочої комісії відбудуться 26 квітня, 11 та 17 травня 2010 року.