..

 

Слово роботодавців має бути почуто скрізь

30 вер. 2010

Постановою Кабінету Міністрів України № 851 від 13.09.2010 створена Координаційна рада з питань підвищення конкурентоспроможності національної економіки. До її складу увійшли 14 членів Ради підприємців при Кабміні, в тому числі голова Ради підприємців Леонід Козаченко, який є президентом „Української аграрної конфедерації”.

Від сторони роботодавців у новоствореній структурі Виконавчий Віце-президент Конфедерації роботодавців України Олексій Мірошниченко, а також президент Всеукраїнського галузевого об’єднання організацій роботодавців хімічної промисловості Олексій Голубов, президент - голова правління Української асоціації підприємств легкої промисловості Валентина Ізовіт.

Координаційна рада з питань підвищення конкурентоспроможності національної економіки є постійно діючим консультативно-дорадчим органом Кабінету Міністрів України. Він утворений з метою забезпечення підвищення якості і конкурентоспроможності товарів (робіт, послуг), підтримки вітчизняних товаровиробників, захисту прав споживачів та сприяння інтеграції національної економіки у світову.