..

 

Розширюється представництво сторони роботодавців в центральних органах виконавчої влади

13 жовт. 2010

Спільний представницький орган сторони роботодавців на національному рівні звернувся до заступника Міністра освіти і науки України Ірини Зайцевої з проханням включити до складу Міжгалузевої ради з професійно-технічної освіти Виконавчого Віце-президента Конфедерації роботодавців України, Голову СПО Олексія Мірошниченка.

Також пропонується включити до складу міжгалузевої робочої групи з розробки Державної цільової програми розвитку професійно-технічної освіти на 2011-2015 роки радника Конфедерації роботодавців України Родіона Колишка та директора департаменту з організаційної роботи Конфедерації роботодавців України Кирила Ткаченка.

Нагадаємо, що представники сторони роботодавців на національному рівні включені до складу колегій 7 міністерств - Мінекономіки, Мінпромполітики, Міністерства вугільної промисловості, Міністерства палива та енергетики, Міністерства аграрної політики, Міністерства регіонального розвитку та будівництва та Міністерства у справах cім’ї, молоді та спорту. Наші колеги входять також до складу багатьох робочих органів інших центральних органів виконавчої влади.