..

 

Триває підготовка розширеного засідання СПО роботодавців на національному рівні

28 січ. 2011

27 січня 2011 року відбулося засідання розширеної робочої групи із підготовки розширеного засідання СПО роботодавців на національному рівні, яке має відбутися 4 лютого 2011 року у м. Харків.

Під час розширеного засідання СПО роботодавців на національному рівні планується обговорити низку питань.

Одним з основних питань, що планується обговорити під час зустрічі, є старт підготовки до Всеукраїнської наради «Інноваційний розвиток України через поєднання можливостей влади, бізнесу, освіти та науки», що планується провести наприкінці лютого 2011 року із залученням бізнесу, науковців, представників освіти та влади.

Ключовою темою зазначеної наради має стати стимулювання переходу України до побудови економіки, що базується на знаннях та інноваційному розвитку. Зазначений перехід має супроводжуватися низкою конкретних пропозицій, в тому числі організаційного та нормотворчого характеру щодо зміни законодавства України з метою стимулювання інноваційної діяльності, підвищення якості навчання та освіти, в тому числі через запровадження Національної рамки кваліфікацій та професійних стандартів нового рівня, змін у законодавстві щодо авторського та патентного права.