..

 

Виконавчий Віце-президент Конфедерації роботодавців обраний Головою правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності

4 квіт. 2008

2 квітня ц.р. відбулось засідання правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, на якому було здійснено ротацію в стороні роботодавців та держави. Обрано нового Голову правління Фонду Олексія Мірошниченка – Виконавчого Віце-президента Конфедерації роботодавців України.  Заступником Голови Правління від держави обрано заступника Міністра праці та соціальної політики Іванкевича В.В.
 
Під час засідання Правління було затверджено виконання бюджету Фонду за 2007 рік, розглянуто питання фінансування за рахунок коштів Фонду дитячих оздоровчих закладів, в т.ч. збільшено граничні норми витрат на харчування дітей до 27 грн. та на лікування і культурне обслуговування до 3 грн. Суми визначені з урахуванням індексу споживчих цін.
 
Залишено діючий Порядок фінансування дитячо-юнацьких спортивних шкіл через обласні ради фізкультурних товариств із наступним його доопрацюванням в складі комісії та затверджено Порядок отримання застрахованими особами та членами їх сімей санаторно-курортного лікування.
 
При розгляді питання щодо орендної плати за приміщення, які надаються у 2008 році профспілками у користування, надійшла пропозиція від профспілок щодо встановлення пільгової ставки на приміщення, які орендуються виконавчими дирекціями відділень Фонду, за яку було одноголосно проголосовано.
 
Напередодні засідання правління відбулося засідання наглядової ради Фонду, на якому було здійснено ротацію в стороні держави та обрано Головою від державної сторони Міністра праці та соціальної політики Людмилу Денісову.