..

 

Відбулось чергове засідання сторони всеукраїнських об’єднань організацій роботодавців Національної тристоронньої соціально-економічної ради

14 квіт. 2008

11 квітня 2008 р. відбулось чергове засідання сторони всеукраїнських об’єднань організацій роботодавців Національної тристоронньої соціально-економічної ради.
 
На засіданні було прийнято рішення про включення до складу Національної ради Всеукраїнського об’єднання обласних організацій роботодавців легкої промисловості «Укрлегпром», обговорено питання проведення пленарного засідання Національної ради за участю Президента України та погоджено сценарний план пленарного засідання.
 
Також було затверджено Регламент роботи сторони всеукраїнських об`єднань організацій роботодавців Національної ради. Розглянуто звернення Республіканської тристоронньої соціально-економічної ради АР Крим щодо оплати лікарняних листів з першого дня втрати працездатності та прийнято рішення про звернення до сторони роботодавців правління Фонду соціального страхування з тимчасової втрати працездатності щодо сприяння у підготовці та можливості вирішення даного питання при роботі комісії з питань стратегічного розвитку Фонду.