..

 

Відбулося засідання спостережної ради проекту «Ефективне управління трудовою міграцією та її кваліфікаційними аспектами»

24 лист. 2011

23 листопада 2011р. відбулося засідання спостережної ради проекту «Ефективне управління трудовою міграцією та її кваліфікаційними аспектами». На засіданні Спостережної ради, до складу якої входять представники КРУ, ФРУ, ВАР та ООРУ, керівник проекту повідомила про стан реалізації проекту у період з травня по листопад 2011 р.

Учасниками були обговорені результати роботи міжнародного семінару щодо узгодження методологій збору даних та розширення обміну знаннями про трудову міграцію, результати тренінгів з управління трудовою міграцією для профільних міністерств, парламентських комітетів, організацій працівників і роботодавців, діаспори.

Окреме місце на засіданні було присвячено обговоренню робочого плану проекту на період грудень 2011р. – травень 2012 р., серед основних питань якого: дослідження і аналіз вакансій та потреб у кваліфікованих кадрах, підтримка у розробці законодавчої бази в сфері професійних профілів/кваліфікаційних характеристик, розроблення 5 актуальних професійних (кваліфікаційних) характеристик для кожного з 3-х секторів економіки та інші.