..

 

Представник Конфедерації очолив Українську сторону Платформи громадянського суспільства

1 квіт. 2020

За результатами засідання 31 березня 2020 р. члени Української сторони Платформи громадянського суспільства (УС ПГС), яке вперше проводилося в режимі on-line, одноголосно обрали Радника Конфедерації роботодавців України Родіона Колишка Головою УС ПГС на наступний термін, який триватиме згідно Регламенту УС ПГС до 31 січня 2021 року.

«Продовження налагодження конструктивних відносин з органами Асоціації, вироблення шляхів і способів посилення фінансової спроможності діяльності УС ПГС, посилення її експертного потенціалу», - такі основні пріоритети назвав Родіон Колишко у своєму виступі після обрання.

Серед інших питань, що обговорювалися під час засідання, були перенесення дати проведення наступного засідання Платформи громадянського суспільства, яке попередньо було заплановано на 21 квітня 2020 року у м. Києві, обговорення стану підготовки спільної декларації та змін до Регламенту УС ПГС.

Довідково:

Українська сторона Платформи громадянського суспільства Україна – ЄС (УС ПГС) є частиною Платформи громадянського суспільства Україна – ЄС, що створена у відповідності до ст. 469-470 Угоди про асоціацію між Україною та ЄС та складається з представників об’єднань організацій роботодавців, профспілок та організацій громадянського суспільства України.




Теги: Родіон Колишко , Радник Конфедерації роботодавців , об'єднання роботодавців , Конфедерація роботодавців України