..

 

Роботодавці легкої промисловості стали членами Конфедерації роботодавців України

13 лист. 2008

На засіданні Ради Конфедерації роботодавців України, яке відбулось 13 листопада 2008 року, було ухвалено рішення про прийняття Всеукраїнського об’єднання обласних організацій роботодавців підприємств легкої промисловості «Укрлегпром» до складу членів Конфедерації. Таким чином, на сьогодні, членами Конфедерації є вже сім всеукраїнських організацій роботодавців.
 
«На сьогоднішній час входження до складу Конфедерації роботодавців дасть можливість об`єднати зусилля роботодавців легкої промисловості та роботодавців інших галузей задля вирішення нагальних міжгалузевих і системних проблем, які постають перед українським бізнесом, особливо в період фінансово-економічної кризи», - зауважила виконавчий директор  Об`єднання роботодавців «Укрлегпром» Тетяна Замороко.
 
До складу членів Ради Конфедерації роботодавців України було введено Президента Всеукраїнського об’єднання обласних організацій роботодавців підприємств легкої промисловості «Укрлегпром» Олександра Соколовського.
 
Було вирішено ряд організаційних питань з координації діяльності всеукраїнських об’єднань організацій роботодавців та діяльності Конфедерації.
 
 
Довідка
Конфедерація роботодавців України заснована 20 липня 2006 року та зареєстрована Міністерством юстиції України відповідно до Закону України «Про організації роботодавців».
 
До структури Конфедерації роботодавців України входить більшість підприємств металургійної галузі, а також підприємства в сфері будівництва, проектування та архітектури, підприємства телекомунікаційної та інформаційної сфери, медичної та мікробіологічної промисловості, машинобудування та металообробки, туристичної сфери та легкої промисловості.
 
 
Прес-служба

Конфедерації роботодавців України