..

 

Організації роботодавців не підтримують законопроєкт щодо внесення змін до Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування»

26 квіт. 2022

У Комітеті Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів створено робочу групу з доопрацювання до другого читання законопроєкту про внесення змін до Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» (нова редакція) та інших законодавчих актів України (реєстр. № 3663).

Під час засідання робочої групи, що відбулося 21 квітня ц.р., під головуванням Члена Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Вадима Струневича, представники організацій роботодавців не підтримали запропоновані пропозиції та правки до зазначеного законопроєкту, що розглядалися під час засідання робочої групи.

«На наш погляд, на сьогодні під час воєнного стану недоцільно розглядати проєкт Закону України «Про внесення змін до Закону України «Про загальнообов’язкове державне соціальне страхування» (нова редакція) та інших законодавчих актів України». Також зазначений законопроєкт потрібно розглядати разом із проєктом Закону України щодо загальнообов’язкового державного медичного страхування», - зазначив Олексій Мірошниченко Президент Конфедерації роботодавців України під час засідання робочої групи.

Члени робочої групи продовжать свою роботу найближчим часом.




Теги: соціальне страхування , соціальне страхуванняроботодавці , думка роботодавців , Олексій Мірошниченко , Президент Конфедерації роботодавців