..

 

Презентація досліджень наслідків укладання Угоди про вільну торгівлю між Україною та Канадою

18 січ. 2011

17 січня 2011 року у Міністерстві економічного розвитку і торгівлі України відбулась презентація досліджень наслідків укладання Угоди про вільну торгівлю між Україною та Канадою.
 
На презентацію було запрошено представників соціальних партнерів, громадських організацій, центральних органів виконавчої влади, науковців. Від Конфедерації роботодавців України у заході взяв участь директор департаменту Кирило Ткаченко.
 
Відповідно до вимог Закону України “Про міжнародні договори України” та на виконання низки доручень Кабінету Міністрів України щодо опрацювання питань, пов’язаних з укладанням угоди про вільну торгівлю між Україною та Канадою в рамках реалізації двосторонніх домовленостей на високому рівні, у тому числі досягнутих під час офіційної зустрічі Президента України В. Ф. Януковича з Прем’єр-міністром Канади С. Гарпером у жовтні 2010 року, на базі науково дослідного економічного інституту Мінекономіки було здійснено дослідження наслідків укладання Угоди про вільну торгівлю між Україною та Канадою. 

Під час заходу було також презентовано та обговорено результати аналогічного дослідження стосовно можливих наслідків для української економіки від укладення угод про вільну торгівлю з Марокко та Ізраїлем.