..

 

Семінар «Європейські інструменти для розвитку малого та середнього бізнесу України"

15 лют. 2019

Європейська інтеграція відкрила для українського малого й середнього підприємництва (МСП) великі перспективи для розвитку – це можливості для отримання грантів та кредитів, обміну інформацією та навчання. Однак, де знайти і як ефективно скористатись в Україні європейськими інструментами для розвитку МСП в агропромисловому секторі? Про це 21-22 лютого в Чернігові розкажуть експерти Сіверського інституту регіональних досліджень на семінарі, який проходитиме за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» у рамках проекту «Громадська синергія».

Теми для обговорення:
політика Європейського Союзу та законодавство України у сфері малого підприємництва;
можливості для отримання грантів та кредитів українськими підприємцями;
основні вимоги європейських організацій для надання підтримки;
причини невикористання МСП європейських фінансових інструментів та міфи, які цьому сприяють;
можливості для отримання інформації, навчання та започаткування бізнесу.

Після цього семінару ви знатимете, де шукати підтримку, куди звертатись та як написати проект, щоб її отримати, як у цьому питанні вам можуть допомогти дорадчі служби та громадські організації. Реальними історіями успіху з вами також поділяться підприємці, які вже скористалися міжнародною фінансовою допомогою.

Місце та час проведення семінару: м. Чернігів, проспект Миру, 43, ЦППК (ІІІ поверх, конференц-зал); 21-22 лютого, початок – о 10.00 год.

Участь в заході – безкоштовна. Учасники забезпечуються роздатковими матеріалами, кава-паузами та обідом. Учасники з інших міст забезпечуються готелем.

За результатами участі в семінарі учасники отримають сертифікати.

За довідками, будь ласка, звертайтесь за телефонами:
0669783411 – Людмила Чабак
0639371689 – Наталія Зайцева
0937416292 – Дмитро Казіміров

ДЛЯ УЧАСТІ У СЕМІНАРІ ПРОСИМО ЗАРЕЄСТРУВАТИСЯ ЗА ПОСИЛАННЯМ https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdr_NmPVNyV9_p0AZfBv4j5sGba948YJMu3NnqmN5cfgTepsQ/viewform?usp=sf_link

Довідкова інформація:

Захід проходитиме у рамках проекту «Використання європейських фінансових інструментів для розвитку агропромислового сектору (МСП) України», який реалізується Сіверським інститутом регіональних досліджень за фінансової підтримки Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження» в рамках грантового компоненту «Громадська синергія» під егідою Української сторони Платформи громадянського суспільства Україна–ЄС та Української національної платформи Форуму громадянського суспільства Східного партнерства. Окремі думки, озвучені на заході, є особистою позицією авторів/спікерів і необов’язково відображають точку зору Європейського Союзу та Міжнародного фонду «Відродження».

https://www.civic-synergy.org.ua/calendar/seminar-yevropejski-instrumenty-dlya-rozvytku-malogo-ta-serednogo-biznesu-ukrayiny/




Теги: УС ПГС