..

 

Представники Конфедерації роботодавців взяли участь у засіданні Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України

16 жовт. 2008

15 жовтня 2008 року відбулося відкрите засідання Ради підприємців при Кабінеті Міністрів України, в якому взяли участь представники Конфедерації роботодавців України.
 
Засідання складалось з двох частин, перша з яких була присвячена практичним аспектам взаємодії Ради підприємців, інших громадських рад і органів, а також громадських організацій з органами виконавчої влади, а друга частина була присвячена стану переговорів з ЄС з укладання Угоди про створення Зони вільної торгівлі.
 
Під час доповіді Міністра економіки України Богдана Данилишина звучало, що Міністерство в цілому задоволено роботою з громадськими організаціями. Окремо прозвучала зацікавленість у співпраці зі професійними об`єднаннями роботодавців. У зв`язку із цим Богдан Данилишин нагадав присутнім про нещодавно підписаний Меморандум про взаємодію Конфедерації роботодавців України, Федерації металургів України, Мінекономіки та Мінпромполітики.
 
Друга частина засідання була присвячена інформації Мінекономіки щодо стану переговорів з ЄС з укладання Угоди про створення Зони вільної торгівлі. Зокрема, Заступник міністра економіки Валерій П`ятницький наголосив на необхідності активізації професійних громадських організацій, що виражають і представляють інтереси вітчизняного бізнесу.